Ochrana osobných údajov

Vaše údaje stránkach phi-one.com sú spracovávané v súlade so zákonom č.  122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“). Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

Aké údaje uchovávame?

Počas vašej návštevy našich stránok zaznamenávame IP adresu. Vaše meno, email prípadne telefónne číslo, ak ste použili niektorý z kontaktných formulárov na našej webstránke.
Ak spolupracujeme na nejakom projekte (tvorba LOGA, vizitiek a podobne) uchovávame aj Vašu adresu. Vaše údaje používame na komunikáciu s Vami, prípadne ich umiestnenie na tlačoviny a iné materiály, ktoré pre Vás vytvárame. Nikdy ich neposúvame ďalej tretím stranám!

Cookies

Používame cookies k tomu, aby sme zistili preferencie návštevníkov web stránok a vedeli na základe toho prispôsobiť našu ponuku na mieru konkrétnemu návštevníkovi. Cookies sa môžu používať k tomu, aby sme zistili, či už ste naše stránky z vášho počítača niekedy navštívili.
Cookies sú textové súbory, ktoré uloží váš internetový prehliadač na váš disk v počítači. Ak si neprajete cookies ukladať, môžete ich deaktivovať vo vašom internetovom prehliadači.

Ste v bezpečí

Je pre nás prvoradé, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Používame rôzne systémy na to, aby sme Vaše údaje udržali v bezpečí. V blízkej dobe budeme mať aj SSL certtifikát.

 

Neposkytujeme vaše údaje tretím stranám

Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám.

 

Zmeny

Všetky zmeny o osobných údajoch uverejníme ich na tejto stránke.

Ak si praje nedostávať emaily môžete sa kedykoľvek odhlásiť
napíšte nám na design@phi-one.com a vymažeme z našich záznamov všetky Vaše osobné údaje

 

Kontaktujte nás
Ak máte akékoľvek otázky ohľadom ochrane Vašich osobných údajov, kontaktujte nás:
phi-one.com
Dusan Misjak
Divina 320

Zilina, Slovakia 01331

Slovensko
design@phi-one.com
+421 949 762 597
Posledná úprava: 2018-04-09
Start Project >>
Slovenčina